ما را دنبال کنید

جستجوگر

بنر سایت

تبلیغات

موضوعات

  • گالری عکس
  • عکس دانشجویان دانشگاه محقق(عکس های خودتون رو برای ما ارسال کنید) 169
  • عکس دانشجویان سایر دانشگاه ها(عکس های خودتون رو برای ما ارسال کنید) 59
  • مدل های ایرانی پسر(اگر فکر میکنید مدلید عکستونو بفرستید) 7
  • مدل های ایرانی دختر(اگر فکر میکنید مدلید عکستونو بفرستید) 2
  • عکس کودک شما(عکس فرزند خوشگلتونو برامون بفرستید) 13
  • عکس قدیمی از کسانی که از بین ما رفتند (دوستان و آشنایان و خانواده و پدربزرگ یا مادربزرگ) 4
  • عکس های قدیمی از شما و هرکس که دوستش دارید یا مکان هایی که دوستش دارید 4
  • عکس های متحرک 87
  • عکس های عاشقانه 115
  • عکس های مذهبی 76
  • عکس های جالب 401
  • عکس های ماشین و موتور 10
  • عکس های حیوانات 31
  • عکس خنده دار 193
  • عکس های علمی 76
  • عکس های طبیعت 28
  • عکس های آموزشی 64
  • عکس های تاریخی 9
  • عکس مقبره 4
  • عکس های قدیمی 4
  • عکس دختران 12
  • عکس پسران 7
  • عکس بازیگران ایرانی زن 3
  • عکس بازیگران ایرانی مرد 3
  • عکس بازیگران خارجی زن 2
  • عکس بازیگران خارجی مرد 3
  • عکس خوانندگان ایرانی مرد 8
  • عکس ورزشی 15
  • عکس خوانندگان ایرانی زن 0
  • عکس خوانندگان خارجی مرد 0
  • عکس خوانندگان خارجی زن 0
  • عکس کودکان 5
  • عکس مدل ها و مانکن ها 1
  • طنز پردازان 8
  • متن
  • متن طنز 56
  • متن ورزشی 4
  • متن تاریخی 13
  • اخبار 165
  • متن علمی 178
  • متن عاشقانه 59
  • آشپزی 3
  • سایر متون 198
  • لایحه مجازات اسلامی 1
  • تغذیه 2
  • برنامه های کاربردی
  • برنامه برای گوشی نوکیا 6
  • برنامه برای گوشی سونی اریکسون 6
  • برنامه برای گوشی های اندروئید 4
  • برنامه برای گوشی های ایفون 3
  • برنامه برای گوشی ال جی 2
  • برنامه برای گوشی سامسونگ 5
  • برنامه برای گوشی گالکسی 3
  • برنامه های کاربردی 25
  • مرورگر 8
  • بازی 1
  • برنامه برای کامپیوتر 15
  • آهنگ
  • اهنگ های ایرانی 61
  • اهنگ های خارجی 16
  • اهنگ های خنده دار 10
  • نوحه 37
  • اهنگ های مذهبی 50
  • اهنگ های جالب 65
  • اهنگ های علمی 7
  • اهنگ های فیلم ها 26
  • اهنگ های مجاز 53
  • اهنگ های غیر مجاز 46
  • پخش آهنگ رایگان 10
  • sms
  • اس ام اس عاشقانه 3
  • اس ام اس خنده دار 2
  • اس ام اس فلسفی 2
  • اس ام اس سرکاری 1
  • اس ام اس زناشویی 1
  • اس ام اس ضدحال 0
  • اس ام اس قومیتی 0
  • سایر اس ام اس ها 19
  • فیلم
  • فیلم های ایرانی 30
  • فیلم های خارجی 24
  • سایر فیلم ها 37
  • مطلب مهم سایت
  • مخصوص مدیران سایت 54
  • اخبار دانشگاه و زمان امتحانات 41
  • مطالب علمی
  • شیمی 7
  • فیزیک 32
  • تحقیق 55
  • فیزیک حالت جامد 4
  • مکانیک کوانتوم 4
  • ابر رسانایی 1
  • فيزيك جديد 4
  • کتاب 18
  • فیزیک ذرات بنيادي 2
  • سوال 5
  • ریاضی فیزیک 5
  • کاربرد فیزیک 5
  • فیزیک لیزر 0
  • فیزیک و فناوری 2
  • فیزیک هسته اي 6
  • ریاضی 7
  • فیزیک و صنعت 1
  • کیهان شناسی 7
  • ترمودینامیک 1
  • نور و اپتیک 1
  • هواشناسی 3
  • مکانیک تحلیلی 1
  • فیزیک دما پایین 0
  • تاریخ علم 1
  • فيزيك كلاسيك 0
  • فيزيك پايه 2
  • الکترمغناطیس 0
  • !~لــژیونـــر~! 0
  • نجوم 12
  • نسبیت خاص 0
  • اخترفیزیک 7
  • فیزیک و زندگی 2
  • فیزیک پزشکی 0
  • فیزیک جو 4
  • نوبل فیزیک 2
  • فیزیک و فیزیکدانان 4
  • خبرهاي جديد فيزيك 2
  • موضوعات كاربردي 13
  • سایر و متفرقه 75
  • بازی های اینترنتی
  • clash of clans خرید و فروش اکانت و اخبار در مورد بازی 8
  • clash royal خرید و فروش اکانت و اخبار در مورد بازی 0
  • hay day خرید و فروش اکانت و اخبار در مورد بازی 0
  • سایت دانشجویان دانشگاه محقق

    • :: uma ::
    • :: اطلاعات شما ::
    • آي پي : 3.238.36.32
    • مرورگر :
    • سيستم عامل :

    خبرنامه

    براي اطلاع از آپدیت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود


    عضویت / ورود

    نام کاربری :
    رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور
  • نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

    کدهای اختصاصی

    دانشجویان فیزیک دانشگاه محقق اردبیلی

     در این پست مجموعه چهار نوع فلافل را برای شما توضیح میدهیم که روش تهیه و آموزش آنرا یاد بگیرید

    فلافل بندری،لبنانی , فلافل عربی و فلافل خوزستانی به همراه طرز تهیه سس فلافل

     

    felafel

    طرز تهيه فلافل خوزستانی

    مواد لازم:

    نخود خيس شده: 250 گرم

    پياز: يك عدد بزرگ

    سير: 3 حبه

    رب گوجه فرنگي: يک قاشق مربا خوری

    سيب زميني آب پز: 1 عدد كوچک

    ادويه كاری: 2 قاشق چايخوری

    فلفل و نمک و زردچوبه: به ميزان دلخواه

    .

    طرز تهيه:

    ابتدا نخود را به همراه پياز و سير چرخ كرده (نخود چرخ شده بايد كمي زبر باشد) سپس سيب زمينی رنده شده و رب گوجه و تمام مواد باقيمانده را به مايه نخود اضافه نموده و خوب ورز ميدهيم. لازم به ذكر است قبل از سرخ كردن فلافل مقدار كمی آب اضافه كرده تا مايه نسبتاٌ نرمتر شود با اين كار فلافل ترد خواهد شد.

    .

    نكات مهم:

    1- هيچوقت به مايه فلافل تخم مرغ اضافه نكنيد زيرا طعم واقعی فلافل را از بين ميبرد و مانند كتلت خواهد  شد.

    2- برای خوشمزه تر شدن فلافل از فلفل به ميزان بيشتری استفاده شود.

    3- ميتوان بجای رب گوجه از يک عدد گوجه فرنگی رنده شده استفاده كرد.

    4- برای سرخ كردن از ظرف كوچک و گود استفاده شود براي صرفه جويی در روغن و سرعت پخت و شعله اگر كم باشد فلافل شما نيز مغز پخت خواهد شد.

    .

    دستور پخت سس فلافل

    يك عدد سيب زمينی آب پز و له شده را با ومقداری رب گوجه و فلفل و نمک در آب حل كرده و مواد را ميپزيم تا مايه نسبتاٌ غليظي بدست آيد. اين دستور پخت فلافل خوزستان است حتماٌ امتحان كنيد.

    ================================

    طرز تهیه فلافل بندری

    مواد لازم:

    تخم مرغ: 1 عدد

    سیب زمینی: 1 عدد

    نخود: یک فنجان

    فلفل: یک چهارم قاشق سوپخوری

    فلفل قرمز: قدری

    .

    طرز تهیه:

    48 ساعت نخود را در آب خیس کنید، البته مرتب آب آن را عوض کنید تا لیز نشود. بعد آن را با سیب زمینی چرخ کرده و نمک و فلفل قرمز را به آن اضافه کرده خوب مخلوط کنید. بعد از آن تخم مرغ را به آن اضافه کرده و باز هم مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید و بعد آن را به صورت گرد گرد در آورده و در روغن سرخ کنید.

    .

    طرز تهیه فلافل (به صورت دیگر)

    مواد لازم:

    نخود 500 گرم

    تخم مرغ 3 تا 4 عدد

    گشنیز 250 گرم

    زیره ی كوبیده 1 قاشق سوپخوری

    فلفل قرمز كوبیده 1 قاشق چایخوری

    آرد گندم 3 تا 4 قاشق سوپخوری

    آبلیمو 2 تا 3 قاشق سوپخوری

    روغن مایع برای سرخ كردن به مقدار لازم

    نمك به قدر كافی

    .

    طرز تهیه:

    نخود را بپزید. (بهتر است نخود را قبلاً خیس كنید تا زودتر بپزد، در هر حال نخود باید كاملاً پخته شود و آبش به خورد آن برود). سپس آن را در حالی كه هنوز گرم است چرخ كنید تا كاملاً مانند پوره نرم و لطیف شود. گشنیز را تمیز كرده و بشویید و در صافی بریزید. وقتی آب گشنیز كشیده شد آن را ریز خرد كنید. تخم مرغ ها را با زیره و كمی نمك و فلفل قرمز یا فلفل سیاه (در صورت استفاده از فلفل سیاه یك قاشق چایخوری زعفران هم در كمی آب جوش حل كرده به كار ببرید). داخل پوره نخود بریزید و مایه را خوب مخلوط كنید.

    .

    بعد گشنیز را ریخته، به هم بزنید تا مواد مخلوط شوند. مقداری روغن مایع را در تابه ی مناسبی بریزید و آن را داغ كنید تا حدی كه دود نكند. از مایه ی تهیه شده گلوله هایی به اندازه ی یك تخم مرغ بردارید و آنها را در آرد غلطانیده و همه را با دست صاف و گرد كنید. باید دقت كنید كه سطح گلوله ها كاملاً صاف شود. سپس آنها را در روغن بیندازید. حرارت را كمی ملایم كنید. وقتی یك طرف طلایی شد آنها را برگردانید تا طرف دیگرشان هم طلایی شود.

    ================================

    طرز تهیه فلافل لبنانی


    مواد لازم:
    380 گرم باقلای خشک
    ۳۸۰ گرم نخود
    ۲ حبه درشت سیر کوبیده
    یک عدد درشت پیاز( ریز خرد شده)
    ۴ عدد بزرگ پیازچه( ریز خرد شده)
    یک عدد( ریز خرد شود) فلفل سبز قلمی تند
    یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
    ۳ قاشق غذاخوری آرد
    یک فنجان جعفری خرد شده
    یک قاشق مرباخوری پودر تخم گشنیز
    ۵/۱ قاشق مرباخوری پودر زیره سبز
    به اندازه لازم نمک و فلفل
    به اندازه لازم روغن برای سرخ کردن فلافل
    طرز تهیه: 
    باقلا و نخود را از قبل خیس می کنیم. باقلا و نخودهای خیس خورده را پوست می کنیم و با گوشت کوب یا خردکن برقی به طور کامل خرد می کنیم. سپس سیر، پیاز، پیازچه و بقیه مواد را اضافه کرده و دوباره له می کنیم تا نرم شود و می گذاریم یک ساعت بماند. 
    در آخر گلوله هایی به اندازه گردو از مخلوط این مواد بر می داریم و به صورت شامی های گردی در می آوریم. آن گاه در یک سینی می چینیم و می گذاریم یک ربع دیگر بماند. سپس در روغن فراوان سرخ می کنیم تا طلایی شود. 
    توجه:
    - باقلا و نخود از شب قبل خیس شود. 
    - در تهیه این غذا می توان فقط از نخود استفاده کرد که در این صورت مقدار نخود دو برابر می شود.

    ================================

    آموزش و طرز تهیه فلافل عربی (اصل)

    مواد لازم:

    380 گرم باقلای خشک

    380 گرم نخود

    2 حبه درشت سیر كوبیده

    یک عدد درشت پیاز ( ریز خرد شده)

    4 عدد بزرگ پیازچه (ریز خرد شده)

    فلفل سبز قلمی تند

    یك قاشق غذاخوری بیكینگ پودر

    3 قاشق غذاخوری آرد یک فنجان

    جعفری خرد شده یك قاشق مرباخوری

    پودر تخم گشنیز 5/1 قاشق مرباخوری

    پودر زیره سبز به اندازه لازم

    نمك و فلفل به اندازه لازم

    روغن برای سرخ كردن فلافل

    .

    طرز تهیه:

    باقلا و نخود را از قبل خیس می كنیم. باقلا و نخودهای خیس خورده را پوست می كنیم و با گوشت كوب یا خردكن برقی به طور كامل خرد می كنیم. سپس سیر، پیاز، پیازچه و بقیه مواد را اضافه كرده و دوباره له می كنیم تا نرم شود و می گذاریم یك ساعت بماند. در آخر گلوله هایی به اندازه گردو از مخلوط این مواد بر می داریم و به صورت شامی های گردی در می آوریم. آن گاه در یك سینی می چینیم و می گذاریم یك ربع دیگر بماند. سپس در روغن فراوان سرخ می كنیم تا طلایی شود. توجه: – باقلا و نخود از شب قبل خیس شود. در تهیه این غذا می توان فقط از نخود استفاده كرد كه در این صورت مقدار نخود دو برابر می شود.

    .

    نكات تغذیه ای:

    فلافل یك نوع غذای لبنانی است كه برای افراد گیاهخوار غذای مناسبی می باشد. این غذا به علت داشتن حبوبات به خصوص نخود، پروتئین را در حد كافی و نیاز بدن تامین می كند. نخود نیز مانند سایر حبوبات، فیبر بالایی دارد. فیبر محلول مانند یك برس زبر، سیستم گوارشی را پاك می كند. این نوع فیبر، گلوكز (قند) و كلسترول خون را كاهش می دهد. همچنین نیاز به انسولین را در افراد دیابتی كم می كند.


    نكات جالب در مورد ميوه ها

    يک نکته در مورد روش شکستن نارگيل:
    براي شکستن نارگيل به اين صورت عمل کنيد: ابتدا الياف آنرا کاملاً از نارگيل جدا کنيد، بر روي نارگيل لکه هايي مانند چشم وجود دارد آن قسمت را سوراخ کنيد و شيره داخل نارگيل را کاملاً از آن خارج کنيد.سپس نارگيل را داخل تابه قرار داده به مدت 30 الي 60 دقيقه گذاشته تا با حرارات ْ350 بپزد بعد از اين زمان بگذاريد تا پوست آن سرد شود. سپس با يک ضربه چکش پوست نارگيل را از آن جدا کنيد.


    توضیحات کامل/ادامه مطلب

    ...

    درباره ما

    University of Mohaghegh Ardabili